Stran za slepe in slabovidne

Skok na vsebino | Skok na meni

Slovensko narodno gledališče Maribor

Krovna izjava o varstvu zasebnosti

Vizija zasebnosti

Vaša zasebnost nam veliko pomeni. Zato skrbno varujemo vse osebne podatke, ki jih delite z nami, in vedno jasno in dosledno razkrijemo, na kakšen način obdelujemo vaše osebne podatke.

V tem dokumentu opisujemo, kako uporabljamo in obdelujemo vaše osebne podatke. Podajamo tudi informacije o tem, kako nas lahko kontaktirate v primeru vprašanj o osebnih podatkih. Na vaša vprašanja bomo z veseljem odgovorili.

Ta izjava o zasebnosti velja za vse vrste informacij, ki jih zbiramo.

Izjavo o zasebnosti bomo občasno spreminjali. Če vam vaša zasebnost veliko pomeni, redno obiskujte to stran in izvedeli boste vse o spremembah. Če bomo vnesli spremembe v Izjavo o zasebnosti, ki bodo vplivale na vas (na primer, če nameravamo obdelovati vaše osebne podatke za druge namene, kot so bili v preteklosti navedeni v tej Izjavi o zasebnosti), vas bomo o tem obvestili, preden bomo začeli z novimi dejavnostmi.

Predstavitev upravljavca

Slovensko narodno gledališče Maribor je največji javni kulturni zavod. Je edina gledališka hiša v Sloveniji in med redkimi v Evropi, ki pod svojo streho združuje dramski, glasbeni in plesni gledališki izraz. SNG Maribor sestavljajo Drama, Opera, Balet, Festival Borštnikovo srečanje, Tehnika in Skupne službe .

Naši kontaktni podatki:
Slovensko narodno gledališče Maribor, Slovenska ulica 27, 2000 Maribor, Slovenija
Telefon: 02 250 6112 e-pošta: sng.maribor@sng-mb.si, spletno mesto: https://www.sng-mb.si

Vrste in nameni obdelave osebnih podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo na različnih podlagah in za različne namene. Zato smo razdelili informacije o varovanju zasebnosti po podlagah in namenih ter jih združili v naslednjih izjavah zasebnosti:

Izjava o varstvu zasebnosti spletnega mesta

Izjava o varstvu zasebnosti pri pošiljanju elektronskih novic

S podrobnimi nameni in podlagami za obdelavo osebnih podatkov vas seznanimo najkasneje v času zbiranja osebnih podatkov. Vaše osebne podatke bomo uporabljali za:

  1. izpolnitev pogodbe, sklenjene z vami,
  2. pošiljanje elektronskih novic in obvestil,
  3. komuniciranje z vami (po elektronski pošti, navadni pošti, telefonu ali s SMS sporočili - izbrana metoda je odvisna od kontaktnih informacij, ki ste jih delili z nami),
  4. izboljšanje naših storitev (osebne podatke uporabljamo tudi v analitične namene kot del našega truda, da izboljšamo naše storitve in izkušnje uporabnikov. Glavni cilj je optimizacija in prilagajanje naše spletne platforme vašim potrebam, zaradi česar je našo stran lažje in bolj prijetno uporabljati. Prizadevamo si, da za te analitične namene uporabljamo le psevdonimizirane ali anonimizirane podatke),
  5. za pravne zadeve (poleg naštetega moramo v nekaterih primerih uporabiti vaše podatke za reševanje pravnih sporov, za regulativne preiskave in skladnost ali za upoštevanje zakonitih zahtev organov pregona).

Razen zgoraj navedenih podatkov bomo obdelovali tudi druga sporočila, ki nam jih boste poslali za izvrševanje vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov. Za namene spremljanja odjav in omejitev obdelave bomo zbirali datum odjave oziroma omejitve obdelave, elektronska sporočila, s katerimi ste bili obveščeni o odjavi, in druga sporočila, povezana z izvrševanjem vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov.

Kadar obdelujemo osebne podatke na podlagi vaše privolitve, preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

V skladu z veljavno slovensko zakonodajo (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate v zvezi z varstvom svojih osebnih podatkov naslednje pravice:

Pravica do dostopa do podatkov

Vedno imate pravico preveriti, ali o vas zbiramo osebne podatke, in v tem primeru imate tudi pravico do vpogleda v te podatke.

Če kot posameznik želite, da preverimo, ali o vas zbiramo osebne podatke, lahko to zahtevate po elektronski pošti (sng.maribor@sng-mb.si) ali pisno po pošti. Preden vam bomo posredovali informacije, bomo preverili vašo identiteto.

Pravica do izbrisa ("pravica do pozabe")

Pravico imate doseči, da brez nepotrebnega odlašanja izbrišemo osebne podatke v zvezi z vami, mi pa imamo kot upravljavec obveznost vaše osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja izbrisati, če:

  • obdelavi upravičeno ugovarjate (glejte pravico do ugovora),
  • smo osebne podatke obdelali nezakonito,
  • moramo osebne podatke izbrisati zaradi izpolnitve zahtev v predpisih.

Izbris se ne izvede, če je obdelava osebnih podatkov potrebna za:

  • izpolnjevanje pravne obveznosti obdelave na podlagi predpisov,
  • uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Če kot posameznik želite, da vaše osebne podatke izbrišemo, lahko to zahtevate po elektronski pošti (sng.maribor@sng-mb.si) ali pisno po pošti. Pravico do izbrisa lahko uveljavljate samo v primerih, ki so našteti zgoraj.

Pravica do popravka

Pravico imate doseči, da brez nepotrebnega odlašanja popravimo netočne osebne podatke v zvezi z vami. Ob upoštevanju namenov obdelave imate pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave.

Če kot posameznik želite, da popravimo vaše osebne podatke, lahko to zahtevate po elektronski pošti (sng.maribor@sng-mb.si) ali pisno po pošti.

Pravica do omejitve obdelave

Pravico imate doseči, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov v primeru:

  • če oporekate točnosti podatkov, in sicer za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov,
  • je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove obdelave,
  • vaših osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, temveč jih za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov potrebujete vi sami,
  • ste vložil ugovor v zvezi z obdelavo, dokler ni ugotovljeno, ali naši zakoniti razlogi prevladajo nad vašimi razlogi.

Če boste zahtevali omejitev iz navedenih razlogov, lahko vaše osebne podatke le še shranjujemo, vse druge vrste obdelav pa lahko izvajamo le:

  • z vašo privolitvijo,
  • za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov,
  • zaradi varstva pravic druge fizične ali pravne osebe ali
  • zaradi pomembnega javnega interesa Unije ali države članice.

Pred preklicem (torej prenehanjem) omejitve obdelave osebnih podatkov vas bomo o preklicu omejitve obvestili.

Če smo zavrnili vašo zahtevo po izbrisu podatkov ali pa želite le omejiti obdelavo svojih osebnih podatkov, lahko po elektronski pošti (sng.maribor@sng-mb.si) ali pisno po pošti zahtevate, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov. Pravico do omejitve lahko uveljavljate samo v primerih, ki so našteti zgoraj.

Pravica do prenosljivosti

Podatke, ki ste nam jih posredovali in smo jih zbrali, lahko prenesete, kadar obdelava vaših osebnih podatkov temelji na vaši privolitvi ali jih obdelujemo zaradi izvrševanja pogodbe, ki smo jo sklenili z vami. Podatke v prenosljivi obliki lahko zahtevate osebno na našem sedežu. Podatke lahko posredujemo le v primerih, ko lahko posamezne podatke zanesljivo povežemo s posameznikom.

Pravica do pritožbe nadzornemu organu

Brez poseganja v katero koli drugo upravno ali pravno sredstvo imate pravico, da vložite pritožbo pri nadzornem organu, zlasti v državi članici, v kateri imate običajno prebivališče, v kateri je vaš kraj dela ali v kateri je domnevno prišlo do kršitve, če menite, da obdelava osebnih podatkov v zvezi z vami krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Nadzorni organ, pri katerem je vložena pritožba, vas bo obvestil o stanju zadeve in odločitvi o pritožbi, vključno z možnostjo pravnega sredstva na podlagi 78. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Kot posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, imate pravico, da vložite pritožbo na naslov:
Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, T: 01 230 97 30, E: gp.ip@ip-rs.si

Informacijski pooblaščenec vas bo skladno s predpisi obvestil o stanju zadeve in vam posredoval odločitev o pritožbi.

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov

Slovensko narodno gledališče Maribor ima imenovano pooblaščeno osebo za varstvo podatkov.

Kontakt:
E: dpo@kezmah.si

Izjava o varstvu zasebnosti spletnega mesta

V tem dokumentu opisujemo, kako uporabljamo in obdelujemo vaše osebne podatke na našem spletnem mestu.

Spletno mesto www.sng-mb.si je vzpostavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o programih in/ali prireditvah Slovenskega narodnega gledališča Maribor.

Nekatere obdelave osebnih podatkov so nujne, da lahko zagotovimo tehnično delovanje spletnega mesta. Če se s tovrstno neobhodno obdelavo, ki je navedena v tej izjavi, ne strinjate, morate prenehati uporabljati spletno mesto.

Vrste in nameni obdelave osebnih podatkov

Ko dostopate do našega spletnega mesta, brskalnik samodejno prenese nekatere podatke na naš spletni strežnik. Razlogi za ta prenos so tehnične narave, obenem pa so podatki nujni, da vam lahko zagotovimo dostop do želenih informacij spletnega mesta. Za potrebe zagotavljanja varnosti našega informacijskega sistema v spletnem dnevniku samodejno zbiramo naslednje podatke, na katere nimate vpliva, ker so nujni za tehnično delovanje spletnega protokola ali pa nastanejo na naših strežnikih:

  1. vaš IP naslov (obvezna tehnična zahteva TCP/IP protokola),
  2. datum in čas dostopa (glede na čas na našem strežniku),
  3. časovni pas (nastavljen na našem strežniku),
  4. vsebino zahtevka - podatek o strani, ki ste jo zahtevali na našem spletnem mestu (obvezna tehnična zahteva spletnega protokola http),
  5. rezultat obdelave zahteve oziroma kodo http odgovora (določi jo naš strežnik po prejemu zahteve vašega spletnega brskalnika/odjemalca),
  6. količino prenesenih podatkov (kot jo določi naš strežnik, preden vašemu spletnemu brskalniku/odjemalcu pošlje podatke),
  7. spletni strani, ki zahteva dostop (kadar podatek pošlje brskalnik; v navodilih za uporabo spletnega brskalnika preverite, ali in kako lahko to preprečite),
  8. podatke o brskalniku, ki ga uporabljate (različica operacijskega sistema ter programske opreme brskalnika, jezikovne nastavitve in drugi podatki, ki jih sporoča brskalnik glede na nastavitve, ki ste jih določili).

Brez posredovanja vsaj tehnično obveznih podatkov, ki jih bomo zabeležili tudi v našem spletnem dnevniku, tehnično ne morete uporabljati našega spletnega mesta.

Navedene podatke bomo zbirali zaradi zagotavljanja storitev in varnosti našega spletnega mesta, omrežja in informacij z namenom preprečiti naključne dogodke, nezakonita ali zlonamerna dejanja. Obdelava je zato potrebna zaradi naših zakonitih interesov in temelji na točki f 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) ob smiselni uporabi preambule GDPR (49).

Osebne podatke spletnega dnevnika bomo obdelovali največ 12 mesecev, potem bomo podatke spletnega dnevnika izbrisali, če ne bomo imeli drugega zakonitega razloga za nadaljnjo obdelavo.

Privolitev za piškotke

S klikom na gumb "V redu" potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji uporabe piškotkov na našem spletnem mestu. Kot upravljavec osebnih podatkov bomo za namen analiziranja spletnih obiskov v vaš računalnik namestili piškotke in podatke o uporabljenih piškotkih ter anonimiziran IP naslov posredovali našemu obdelovalcu Google Inc., ki je v tretji državi. Osebne podatke bomo zbirali tako dolgo, dokler boste ohranili sledilne piškotke ali največ 2 leti od vašega zadnjega obiska spletnega mesta. Z izbrisom piškotkov lahko sledenje kadarkoli prekinete. Postopek izbrisa piškotkov je opisan v navodilih za brskalnik.

Za potrebe dokazovanja seznanjenosti s pogoji uporabe piškotkov bomo v brskalnik, ki ga uporabljate, dodali piškotek z imenom "cookie_notice_accepted", na naših strežnikih pa zbirali podatek o naslovu spletne strani, na kateri je bila dana privolitev, o vašem IP naslovu, ko ste dali privolitev, in o času dane privolitve.

Osebne podatke, zbrane na podlagi vaše privolitve z uporabo piškotkov, bomo obdelovali največ 24 mesecev, nato jih bomo anonimizirali/izbrisali.

Podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve s pomočjo piškotkov, obdelujemo na podlagi točke f 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Zbrane osebne podatke bodo obdelovali:

  1. naši zaposleni, ki skrbijo za tehnično delovanje spletnega mesta,
  2. naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov.

V zvezi s to obdelavo osebnih podatkov veljajo naslednje posebnosti, povezane z vašimi pravicami.

Pravica do izbrisa ("pravica do pozabe")

Vaše osebne podatke, ki jih zbiramo v dnevniku spletnega strežnika, lahko izbrišemo le v primeru, če vas lahko kot posameznika zanesljivo povežemo s posameznim IP naslovom.

Pravica do popravka

Morebitne netočne podatke, ki nam jih je poslal spletni brskalnik, ki ga uporabljate, lahko v dnevniku spletnega strežnika popravimo le v primeru, če vas lahko kot posameznika zanesljivo povežemo s posameznim IP naslovom.

Pravica do prenosljivosti

Vaših osebnih podatkov ne zbiramo na zakoniti podlagi, za katere velja pravica do prenosljivosti, zato prenosljivosti podatkov ne zagotavljamo.

Obdelovalci v tretji državi

Obdelovalec osebnih podatkov, ki zagotavlja tehnično delovanje sledenja s piškotki, je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, ZDA.

Več informacij o zasebnosti obdelovalca je zbranih v njegovem Pravilniku o zasebnosti.

Vse ostale pravice in splošni vidiki varstva osebnih podatkov so navedeni v naši Krovni izjavi o varstvu zasebnosti.

Izjava o varstvu zasebnosti pri pošiljanju elektronskih novic

V tem dokumentu opisujemo, kako uporabljamo in obdelujemo vaše osebne podatke pri pošiljanju elektronskih novic.

Vrste in nameni obdelave osebnih podatkov

Za prijavo na novice in vabila na dogodke, ki jih pošiljamo po elektronski pošti, zbiramo podatek o vašem elektronskem naslovu.

Z uporabo personaliziranih spletnih povezav in slik, ki so sestavni del elektronskih novic, zbiramo podatke o prebranih novicah in obiskanih povezavah, ki so bile objavljene v novicah, ki smo vam jih poslali.

Več informacij o obdelavi osebnih podatkov pri obisku novic, objavljenih v našem spletnem mestu, je zbranih v Izjavi o varstvu zasebnosti spletnega mesta.

Elektronske novice vam lahko posredujemo le, če nam sporočite svoj elektronski naslov.

Navedene podatke bomo zbirali zaradi obveščanja na podlagi vaše privolitve ali zaradi našega zakonitega interesa. Če ste nam dali svojo privolitev, obdelava vaših osebnih podatkov temelji na točki a 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), če ste z nami sklenili pogodbo, pa na točki f 6. člena GDPR.

Vaše osebne podatke bomo zbirali in vam pošiljali elektronske novice tako dolgo, dokler ne bomo prejeli vaše zahteve za odjavo, ki hkrati pomeni tudi preklic vaše privolitve. V primeru, ko obdelava temelji na našem zakonitem interesu, pa vas po prejemu odjave ne bomo več obveščali po elektronski pošti, odjava pa samodejno ne vpliva na izvirno podlago za obdelavo osebnih podatkov.

Z vsakim sporočilom, ki bo vsebovalo novico, obvestilo ali vabilo in bo poslano na podlagi našega zakonitega interesa ali vaše privolitve, bomo poslali tudi povezavo na spletno stran z enostavno odjavo oziroma preklicem privolitve. Preklic privolitve lahko vedno sporočite tudi na elektronski naslov sng.maribor@sng-mb.si.

Po odjavi oziroma preklicu vaše privolitve bomo vaše osebne podatke, povezane s pošiljanjem elektronskih novic, izbrisali v roku 30 dni.

Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Zbrane osebne podatke bodo obdelovali:

  1. naši zaposleni, ki so zadolženi za pošiljanje novic in obvestil po elektronski pošti,
  2. naši zunanji sodelavci, ki nam pomagajo pri pošiljanju novic in obvestil po elektronski pošti,
  3. naši zaposleni, ki skrbijo za tehnično delovanje spletnega mesta,
  4. naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov.

V zvezi s to obdelavo osebnih podatkov veljajo naslednje posebnosti, povezane z vašimi pravicami.

Pravica do izbrisa

Pravico imate doseči, da brez nepotrebnega odlašanja izbrišemo osebne podatke v zvezi z vami, kadar temelji obdelava osebnih podatkov na vaši privolitvi.

Kadar temelji obdelava podatkov na našem zakonitem interesu, je vaša pravica do izbrisa odvisna od izvirnega namena in podlage za obdelavo podatkov.

Če kot posameznik želite, da vaše osebne podatke izbrišemo, lahko to zahtevate po elektronski pošti (sng.maribor@sng-mb.si ) ali pisno po pošti. Pravico do izbrisa lahko uveljavljate samo v primerih, ki so našteti zgoraj.

Pravica do prenosljivosti

V sklopu prenosljivosti lahko zahtevate podatke, ki jih zbiramo o vaših obiskih našega spletnega mesta, kadar ste za dostop do spletnega mesta uporabili povezavo v elektronski pošti. Ostalih podatkov ne moremo zanesljivo povezati s posameznikom, zato zanje ne zagotavljamo prenosljivosti.

Obdelovalci

Podatke obdelujejo naši zaposleni, ki so zadolženi za pošiljanje novic in obvestil po elektronski pošti, naši zaposleni, ki skrbijo za tehnično delovanje spletnega mesta, naši zunanji sodelavci, ki nam pomagajo pri pripravi in pošiljanju elektronskih novic in obvestil po elektronski pošti, ter naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov, če je to potrebno.

Vse ostale pravice in splošni vidiki varstva osebnih podatkov so navedeni v naši Krovni izjavi o varstvu zasebnosti.


Iskalnik

Naša spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev, izboljšuje in prilagaja uporabniško izkušnjo ter analizira promet. Potrdite, da se strinjate z njihovo uporabo.

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za sporočilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list 109/2012, v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati na začetku leta 2013 ter je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki (angleško cookies) so kratke tekstovne datoteke, ki se lahko razpošiljajo in shranijo na vašem računalniku, pametnem telefonu ali kateri koli drugi napravi, ki dostopa do spletnih strani po internetu. Piškotke lahko uporabimo pri zbiranju informacij o načinu, kako uporabljate neko spletno stran, in posledično pri prilagajanju vsebin spletne strani ob vašem naslednjem obisku, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša. V piškotku je običajno zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče neko spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Uporaba piškotkov na spletu ni nič novega. Več informacij o piškotkih lahko najdete na spletni strani www.aboutcookies.org, kjer so tudi navodila, kako jih pobrišete.

Vrste piškotkov

Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotkov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, varnost ...).

Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke o tem, kaj uporabniki delajo na spletni strani, z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, po katerih bi lahko identificirali uporabnika.

Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo ...) ter zagotavlja napredne, uporabniku prilagojene funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletni strani.

Piškotki za usmerjanje

Piškotki za usmerjanje so povezani s storitvami tretjih oseb (npr. oglaševalska in družabna omrežja), na primer gumba "Všečkaj" in "Deli z ostalimi". Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim dejanjem na spletu. Te piškotke urejajo in gostijo tretje osebe.

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Ime piškotka Avtor Opis
activeHeaderSlide SNG Maribor Začasen piškotek; delovanje uvodne spletne strani SNG Maribor (glava).
bcms_cookie_accepted
bcms_cookie_declined
SNG Maribor Ta piškotka beležita vašo izbiro glede uporabe piškotkov na naši spletni strani.
_pk_ref
_pk_cvar
_pk_id
_pk_ses
...
Matomo Merjenje obiskanosti spletne strani z orodjem Matomo (ex Piwik).
Matomo politika zasebnosti / Onemogočite sledenje Matomo (opt-out)
di
dt
psc
uid
uit
uvc
siteaud
ana_svc
atuvc
user_token
AddThis Te piškotke nastavi vtičnik za delitev z družabnimi omrežji podjetja AddThis.
AddThis politika zasebnosti / Onemogočite sledenje AddThis (opt-out)
c_user
s
xs
presence
datr
ft
lu
sub
lsd
reg_ext_ref
reg_fb_gate
reg_fb_ref
wb
act
_e_3qqF_0
wd
p
...
Facebook Te piškotke nastavi Facebookov vtičnik.
Facebook piškotki in podobne tehnologije
__utma
__utmz
SID
LOGIN_INFO
use_hotbox
PREF
SSID
HSID
watched_video_id_list
demographics
VISITOR_INFO1_LIVE
YouTube Te piškotke nastavi videopredvajalnik YouTube.
Vrste piškotkov, ki jih uporablja Google
_ga
__utma
__utmb
__utmc
__utmv
__utmz
SC
PREF
HSID
SSID
APISID
SAPISID
SNID
NID
GoogleAccountsLocale_session
AnalyticsUserLocale
GAPS
Google Maps Te piškotke nastavi zemljevid Google Maps.
Vrste piškotkov, ki jih uporablja Google

Nadzor piškotkov

Shranjevanje in upravljanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Brskalnik lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete – za več informacij obiščite spletno stran www.aboutcookies.org. Vašo odločitev glede uporabe piškotkov na tej spletni strani vedno lahko spremenite s klikom na povezavo Piškotki.

Upravljalec piškotkov

SNG Maribor.